Mariaslekrum
Registrerad:    2009-01-07 21:20
Senast inloggad:    2021-08-30 22:20
Bloggtitel:    Mariaslekrum
Förnamn:    Maria
Efternamn:    Ersson
Län:    Västernorrlands län
Kommun:    Sundsvall
Ort:    Njurunda
Intressen:    Familjen, mysiga hemmakvällar,umgås med släkt & vänner, läsa en bra bok

Hej och välkommen till min blogg.

Jag heter Maria och bor med min man och våran dotter Tilde och våran hund Texas i ett hus på landet. Med i familjen är också dottern Ida som föddes i februari 1997 men fick tyvärr bara leva i 11 dagar. Men hon finns alltid med oss i vårat liv och i våra hjärtan.


Vad tycker jag om då?

Jo, här kommer några saker som ingår i MITT LIV.

Familjen, umgås med släkt & vänner, soliga resor, inredning (har en speciell försmak och känsla för Asien). Pyssel, jobbet, tv-såpor, engelska deckare, läsa en bra bok, kläder, skor, smycken och väskor. Och framför allt att bara veta att vi mår bra allihopa i familjen.


Jag jobbar som barnskötare sen 1988 och stortrivs med det.

Jobbar på småbarnsavdelning med barn i ålder 1-2.5 år. Nu kommer denna blogg att innhålla hur mitt liv ser ut och samtidigt så kommer jag även att dela med mig av sagor, sånger & ramsor m.m

Vissa saker kommer ni kanske känna igen men jag kommer alltid att skriva källan om jag vet vem som har gjort det då givetvis. Om jag själv har gjort det tycker jag inte att det är lika viktigt. Observera: Om jag vet vilken källan är vill säga

Men det kommer inte att bli dagligen som jag lägger ut något så man får kika in då och då. Mina privata bilder på familjen dom ger man helt enkelt tusan i, får absolut inte röras. Men alla andra bilder är det helt okej att spara bild som och lägga hos er.

 

Hoppas ni kommer att trivas är inne hos mig i mina små lekrum och får inspiration till er familj eller barngrupp.

 

Skulle det vara något som är oklart så maila mig på mariaslekrum@live.se


Hare bra.

//Maria